Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz vaření: ryby a dary moře

Kurz vaření: ryby a dary moře
sdílet:
16.3.| Brněnské studio Divoká vařečka pořádá kurz vaření, ve kterém se naučíte připravovat rybí speciality.

Pod rukou vám projdou spousty darů moře, ze kterých si společně s lektorem přípravíte nejrůznější dobroty. Například slávky na víně, tatarák z lososa nebo krevety na bylinkách.
Mimo to se naučíte se filetovat rybu, otevírat ústřice, čistit mušle nebo nakládat lososa.    

A všechno, co si uvaříte, si pak taky sníte.

Co: kurz vaření
Kdy: 16.3. 2010, 16:30-21:00
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300,-
Info: www.divoka-varecka.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč