Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Velikonoční menu v Brně

Velikonoční menu v Brně

1.–10. 4. | V kuchyních začíná úřadovat jaro a to platí i o brněnské restauraci U Kastelána. Z té se od prvního dubnového dne bude linout vůně jehněčího a kůzlečího masa, bylinek a rebarborového koláče. Užijte si jaro!

Pozor: Na Velikonoční pondělí je restaurace zavřená.

30. 3. 2010 | Autor: redakce Apetitu
Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–10. 4. 2010 (kromě 5. 4.)
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Info: www.ukastelana.cz
Menu:

Amuse Bouche

Čerstvý kozí sýr na způsob Crème Brûlée

Předkrm
Smažené vajíčko v krustě ze sušených rajčat na lehkém bramborovém salátu se šafránovým dipem (120 Kč)
nebo
Křupavá taštička plněná čerstvým kozím sýrem s jarním salátem s bazalkovým vinaigrettem (150 Kč)
nebo
Kůzlečí frikasé s čerstvou majoránkou, podávané s těstovinami a sladkým cukrovým hráškem (250 Kč)

Polévka

Krém z medvědího česneku s raviolou plněnou ricottou (100 Kč)

Hlavní chod
Pečené jehněčí s baby špenátem a velikonoční nádivkou (340 Kč)

Dezert
Rebarborový koláč s vanilkovou pěnou (150 Kč)

REKLAMA

Přidat komentář