0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v Brně

Velikonoční menu v Brně
sdílet:
1.–10. 4. | V kuchyních začíná úřadovat jaro a to platí i o brněnské restauraci U Kastelána. Z té se od prvního dubnového dne bude linout vůně jehněčího a kůzlečího masa, bylinek a rebarborového koláče. Užijte si jaro!

Pozor: Na Velikonoční pondělí je restaurace zavřená.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–10. 4. 2010 (kromě 5. 4.)
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Info: www.ukastelana.cz
Menu:

Amuse Bouche

Čerstvý kozí sýr na způsob Crème Brûlée

Předkrm
Smažené vajíčko v krustě ze sušených rajčat na lehkém bramborovém salátu se šafránovým dipem (120 Kč)
nebo
Křupavá taštička plněná čerstvým kozím sýrem s jarním salátem s bazalkovým vinaigrettem (150 Kč)
nebo
Kůzlečí frikasé s čerstvou majoránkou, podávané s těstovinami a sladkým cukrovým hráškem (250 Kč)

Polévka

Krém z medvědího česneku s raviolou plněnou ricottou (100 Kč)

Hlavní chod
Pečené jehněčí s baby špenátem a velikonoční nádivkou (340 Kč)

Dezert
Rebarborový koláč s vanilkovou pěnou (150 Kč)

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč