0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v Brně

Velikonoční menu v Brně
sdílet:
1.–10. 4. | V kuchyních začíná úřadovat jaro a to platí i o brněnské restauraci U Kastelána. Z té se od prvního dubnového dne bude linout vůně jehněčího a kůzlečího masa, bylinek a rebarborového koláče. Užijte si jaro!

Pozor: Na Velikonoční pondělí je restaurace zavřená.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 1.–10. 4. 2010 (kromě 5. 4.)
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Info: www.ukastelana.cz
Menu:

Amuse Bouche

Čerstvý kozí sýr na způsob Crème Brûlée

Předkrm
Smažené vajíčko v krustě ze sušených rajčat na lehkém bramborovém salátu se šafránovým dipem (120 Kč)
nebo
Křupavá taštička plněná čerstvým kozím sýrem s jarním salátem s bazalkovým vinaigrettem (150 Kč)
nebo
Kůzlečí frikasé s čerstvou majoránkou, podávané s těstovinami a sladkým cukrovým hráškem (250 Kč)

Polévka

Krém z medvědího česneku s raviolou plněnou ricottou (100 Kč)

Hlavní chod
Pečené jehněčí s baby špenátem a velikonoční nádivkou (340 Kč)

Dezert
Rebarborový koláč s vanilkovou pěnou (150 Kč)

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit