Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz tradiční české kuchyně v Brně

Kurz tradiční české kuchyně v Brně
sdílet:
13. 7. | Celodenní kurz pořádaný brněnským gastronomickým studiem Divoká vařečka vás uvede do tajů klasických perel české kuchyně. Společně s kuchařem Jiřím Dočkalem si připravíte svíčkovou na smetaně, rajskou omáčku, hovězí guláš nebo moravského vrabce.

Naučíte se navíc tři druhy knedlíků a dušené kysané zelí. A protože polévka je grunt, odnesete si domů i recept na staročeskou bramboračku s houbami.

Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. a 15. 7. od 10.00 do 18.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč