Kurz tradiční české kuchyně v Brně

Kurz tradiční české kuchyně v Brně
sdílet:
13. 7. | Celodenní kurz pořádaný brněnským gastronomickým studiem Divoká vařečka vás uvede do tajů klasických perel české kuchyně. Společně s kuchařem Jiřím Dočkalem si připravíte svíčkovou na smetaně, rajskou omáčku, hovězí guláš nebo moravského vrabce.

Naučíte se navíc tři druhy knedlíků a dušené kysané zelí. A protože polévka je grunt, odnesete si domů i recept na staročeskou bramboračku s houbami.

Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. a 15. 7. od 10.00 do 18.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit