Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kurz tradiční české kuchyně v Brně

Kurz tradiční české kuchyně v Brně
sdílet:
13. 7. | Celodenní kurz pořádaný brněnským gastronomickým studiem Divoká vařečka vás uvede do tajů klasických perel české kuchyně. Společně s kuchařem Jiřím Dočkalem si připravíte svíčkovou na smetaně, rajskou omáčku, hovězí guláš nebo moravského vrabce.

Naučíte se navíc tři druhy knedlíků a dušené kysané zelí. A protože polévka je grunt, odnesete si domů i recept na staročeskou bramboračku s houbami.

Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. a 15. 7. od 10.00 do 18.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč