13. 7. | Celodenní kurz pořádaný brněnským gastronomickým studiem Divoká vařečka vás uvede do tajů klasických perel české kuchyně. Společně s kuchařem Jiřím Dočkalem si připravíte svíčkovou na smetaně, rajskou omáčku, hovězí guláš nebo moravského vrabce.
Naučíte se navíc tři druhy knedlíků a dušené kysané zelí. A protože polévka je grunt, odnesete si domů i recept na staročeskou bramboračku s houbami.
Naučíte se navíc tři druhy knedlíků a dušené kysané zelí. A protože polévka je grunt, odnesete si domů i recept na staročeskou bramboračku s houbami.
Co: Kurz vaření
Kdy: 13. 7. a 15. 7. od 10.00 do 18.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz