Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovoce a bylinky v kuchyni

Ovoce a bylinky v kuchyni
sdílet:
4. 8. | Tentokrát bude Dalibor Navrátil vyučovat, jaká kouzla lze použít v kuchyni s bylinkami a ovocem. Dozvíte se, jak skloubit maso, ryby, ovoce a bylinky dohromady.

S čím se bude vařit:
citronela, levandule, tymián, meduňka, máta, bazalka, jahody, meloun, mango, banán, papája, liči, avokádo, citron, limeta, pomeranč, maracuja a další.

Co: Kurz vaření
Kdy: 4. 8. 2010 od 16 hodin
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč