Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovoce a bylinky v kuchyni

Ovoce a bylinky v kuchyni
sdílet:
4. 8. | Tentokrát bude Dalibor Navrátil vyučovat, jaká kouzla lze použít v kuchyni s bylinkami a ovocem. Dozvíte se, jak skloubit maso, ryby, ovoce a bylinky dohromady.

S čím se bude vařit:
citronela, levandule, tymián, meduňka, máta, bazalka, jahody, meloun, mango, banán, papája, liči, avokádo, citron, limeta, pomeranč, maracuja a další.

Co: Kurz vaření
Kdy: 4. 8. 2010 od 16 hodin
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín