0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ovoce a bylinky v kuchyni

Ovoce a bylinky v kuchyni
sdílet:
4. 8. | Tentokrát bude Dalibor Navrátil vyučovat, jaká kouzla lze použít v kuchyni s bylinkami a ovocem. Dozvíte se, jak skloubit maso, ryby, ovoce a bylinky dohromady.

S čím se bude vařit:
citronela, levandule, tymián, meduňka, máta, bazalka, jahody, meloun, mango, banán, papája, liči, avokádo, citron, limeta, pomeranč, maracuja a další.
Co: Kurz vaření
Kdy: 4. 8. 2010 od 16 hodin
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit