4. 8. | Tentokrát bude Dalibor Navrátil vyučovat, jaká kouzla lze
použít v kuchyni s bylinkami a ovocem. Dozvíte se, jak skloubit maso,
ryby, ovoce a bylinky dohromady.
S čím se bude vařit: citronela, levandule, tymián, meduňka, máta, bazalka, jahody, meloun, mango, banán, papája, liči, avokádo, citron, limeta, pomeranč, maracuja a další.
S čím se bude vařit: citronela, levandule, tymián, meduňka, máta, bazalka, jahody, meloun, mango, banán, papája, liči, avokádo, citron, limeta, pomeranč, maracuja a další.
Co: Kurz vaření
Kdy: 4. 8. 2010 od 16 hodin
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.prakul.cz