Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu
sdílet:
Brněnská restaurace La Bouchée má nového šéfkuchaře. Od ledna 2012 bude tón její kuchyni udávat Lukáš Greguš.

Lukáše Greguše jste mohli zaznamenat jako bojovného soutěžícího v televizním pořadu Na nože. Nyní se stal šéfkuchařem v brněnské restauraci La Bouchée, ve které se v průběhu ledna představí novým degustačním menu. Ochutnat ho můžete 14. ledna a 20. ledna vždy večer od 19 hodin. Za kompletní menu pro jednoho bez vína zaplatíte 695 Kč. Kontakt pro rezervaci naleznete na www.labouchee.cz.

Degustační menu Lukáše Greguše:

 

  • Foie gras ve vinném mantlu servírované s jablečným chutney
  • Vlažný salátek z hub doplněný pošírovaným vejcem a plátkem lanýže
  • Králík na hořčici s kaštanovým knedlíčkem
  • Filet mignon položený na francouzské zelenině s přepuštěným máslem a omáčkou périgourdine
  • Carpaccio z pošírované hrušky zdobené krémem sabayon

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč