Brněnská restaurace La Bouchée má nového šéfkuchaře. Od ledna 2012 bude tón její kuchyni udávat Lukáš Greguš.
Lukáše Greguše jste mohli zaznamenat jako bojovného soutěžícího v televizním pořadu Na nože. Nyní se stal šéfkuchařem v brněnské restauraci La Bouchée, ve které se v průběhu ledna představí novým degustačním menu. Ochutnat ho můžete 14. ledna a 20. ledna vždy večer od 19 hodin. Za kompletní menu pro jednoho bez vína zaplatíte 695 Kč. Kontakt pro rezervaci naleznete na www.labouchee.cz.
Degustační menu Lukáše Greguše:
- Foie gras ve vinném mantlu servírované s jablečným chutney
- Vlažný salátek z hub doplněný pošírovaným vejcem a plátkem lanýže
- Králík na hořčici s kaštanovým knedlíčkem
- Filet mignon položený na francouzské zelenině s přepuštěným máslem a omáčkou périgourdine
- Carpaccio z pošírované hrušky zdobené krémem sabayon