0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu
sdílet:
Brněnská restaurace La Bouchée má nového šéfkuchaře. Od ledna 2012 bude tón její kuchyni udávat Lukáš Greguš.

Lukáše Greguše jste mohli zaznamenat jako bojovného soutěžícího v televizním pořadu Na nože. Nyní se stal šéfkuchařem v brněnské restauraci La Bouchée, ve které se v průběhu ledna představí novým degustačním menu. Ochutnat ho můžete 14. ledna a 20. ledna vždy večer od 19 hodin. Za kompletní menu pro jednoho bez vína zaplatíte 695 Kč. Kontakt pro rezervaci naleznete na www.labouchee.cz.

Degustační menu Lukáše Greguše:


  • Foie gras ve vinném mantlu servírované s jablečným chutney
  • Vlažný salátek z hub doplněný pošírovaným vejcem a plátkem lanýže
  • Králík na hořčici s kaštanovým knedlíčkem
  • Filet mignon položený na francouzské zelenině s přepuštěným máslem a omáčkou périgourdine
  • Carpaccio z pošírované hrušky zdobené krémem sabayon
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč