0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu
sdílet:
Brněnská restaurace La Bouchée má nového šéfkuchaře. Od ledna 2012 bude tón její kuchyni udávat Lukáš Greguš.

Lukáše Greguše jste mohli zaznamenat jako bojovného soutěžícího v televizním pořadu Na nože. Nyní se stal šéfkuchařem v brněnské restauraci La Bouchée, ve které se v průběhu ledna představí novým degustačním menu. Ochutnat ho můžete 14. ledna a 20. ledna vždy večer od 19 hodin. Za kompletní menu pro jednoho bez vína zaplatíte 695 Kč. Kontakt pro rezervaci naleznete na www.labouchee.cz.

Degustační menu Lukáše Greguše:


  • Foie gras ve vinném mantlu servírované s jablečným chutney
  • Vlažný salátek z hub doplněný pošírovaným vejcem a plátkem lanýže
  • Králík na hořčici s kaštanovým knedlíčkem
  • Filet mignon položený na francouzské zelenině s přepuštěným máslem a omáčkou périgourdine
  • Carpaccio z pošírované hrušky zdobené krémem sabayon
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit