Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu

Hvězda Na nože představí zimní degustační menu
sdílet:
Brněnská restaurace La Bouchée má nového šéfkuchaře. Od ledna 2012 bude tón její kuchyni udávat Lukáš Greguš.

Lukáše Greguše jste mohli zaznamenat jako bojovného soutěžícího v televizním pořadu Na nože. Nyní se stal šéfkuchařem v brněnské restauraci La Bouchée, ve které se v průběhu ledna představí novým degustačním menu. Ochutnat ho můžete 14. ledna a 20. ledna vždy večer od 19 hodin. Za kompletní menu pro jednoho bez vína zaplatíte 695 Kč. Kontakt pro rezervaci naleznete na www.labouchee.cz.

Degustační menu Lukáše Greguše:

 

  • Foie gras ve vinném mantlu servírované s jablečným chutney
  • Vlažný salátek z hub doplněný pošírovaným vejcem a plátkem lanýže
  • Králík na hořčici s kaštanovým knedlíčkem
  • Filet mignon položený na francouzské zelenině s přepuštěným máslem a omáčkou périgourdine
  • Carpaccio z pošírované hrušky zdobené krémem sabayon

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín