Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Plzeňský Apetit Festival již třetí víkend v květnu

Plzeňský Apetit Festival již třetí víkend v květnu
sdílet:
Již potřetí se uskuteční gurmánský festival, který do Plzně přiveze spoustu známých tváří, ale také exotická i tradiční menu.

Letošní ročník plzeňského Apetit Festivalu se koná 18. a 19. května 2013 v parku u nákupního střediska Plzeň Plaza. Ze známých kuchařů vystoupí například Kluci v akci Ondřej Slanina a Filip Sajler, Roman Vaněk z pořadu Peklo na talíři, držitel michelinské hvězdy Ondřej Sahajdák a tradičně i šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a jiní čeští kuchařští mistři. Kromě nich se návštěvníkům představí i řada restaurací, barů, kaváren či pivovarů. Přesně patnáct nejlepších restaurací a dvacet nejlepších pivovarů se pak zúčastní soutěže Západočeská restaurace roku 2013 a Pivovar roku 2013. Pro žáky středních škol bude připravena soutěž Vaříme s regionální potravinou.

Festival plný cooking show


Hned první den se můžete těšit na přípravu prvního menu Zdeňka Pohlreicha, jehož součástí bude například makrela s mandlovou krustou s pyré z paprik a fenyklu nebo tagliolini s citronem a bazalkou. Součástí odpoledního druhého menu budou zas tmavá masa, flank steak a vepřová kotleta. V neděli vás čeká Ondřej Slanina, který vás naučí připravit jahody s kozím sýrem, rukolou a malinovým dresinkem, nebo Ondřej Sahajdák s třeboňským kaprem a hovězím tataráčkem. Odvážlici, dávejte pozor – ještě tentýž den máte šanci ochutnat hmyzí menu Petra Ocknechta, a to naslano i nasladko! V rámci doprovodného zábavního programu vystoupí hned několik kapel a skupina komiků z pořadu Na stojáka.

Vstupenky jsou k dispozici pouze na kase před vchodem do areálu, a to za 50 Kč na jeden festivalový den. Pro více informací navštivte www.apetitfestival.cz.

 

 

Připravila Nikita Rybová

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč