Červená řepa po burgundsku

Červená řepa po burgundsku

Průměr: 3.8 ()
Po burgundsku nemusíte připravovat jen hovězí! Jak na lahodnou červenou řepu po burgundsku si pěkně krok za krokem ukážeme v tomto videu. Chutnat bude nejen veganům, vegetariánům a milovníkům řepy, ale i těm, kteří řepu obvykle moc nemusejí.

Po burgundsku nemusíte připravovat jen hovězí! Jak na lahodnou červenou řepu po burgundsku si pěkně krok za krokem ukážeme v tomto videu. Chutnat bude nejen veganům, vegetariánům a milovníkům řepy, ale i těm, kteří řepu obvykle moc nemusejí.

Suroviny

olivový olej 2 PL
cibule 1 ks
nakrájená na klínky
česnek 4
drcené
červená řepa 8 ks
malých, oloupaných a nakrájených na čtvrtky
mrkev 4 ks
středních, nakrájené příčně na špalíky
tymián 3
čerstvého a odrhnuté lístky k podávání
sůl
pepř
čerstvě mletý
rajčatový protlak 2 PL
víno červené 250 ml
suché
vývar zeleninový 500 ml
bobkový list 3 ks
olivový olej 2 PL
žampiony 2 ks
portobello, nakrájené na silnější plátky
žampiony 10 ks
bílých, malých
šalotka 10 ks
škrob 2
rozmíchaného ve 2 lžících vody (nemusí být)

Obchod Apetit