0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Barilla Krémové penne s citronem

Barilla Krémové penne s citronem
sdílet:
Těstoviny v osvěžujícím pojetí

Suroviny pro 4 osoby  

  • kůra ze 3 citronů, nejlépe bio
  • 200 ml smetany ke šlehání
  • 2 vejce
  • sůl
  • pepř
  • 3 lžíce strouhaného parmazánu
  • 1 lžička citronové šťávy
  • 320 g těstovin penne Barilla

 

Postup

 

  1. Citronovo kůru, smetanu ke šlehání a žloutky promíchejte, osolte, opepřete a zahřívejte za stálého míchání nad horkou vodní lázní asi 5 minut do zhoustnutí.
  2. Sejměte a přidejte strouhaný parmazán a lžičku citronové šťávy a promíchejte s právě uvařenými penne. Na talířích ozdobte hoblinami parmazánu.

 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. Pro více informací navštivte www.barilla.cz

 

 

Autor: Anonym (neověřeno)

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit