Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

BARILLA - Italské těstoviny

Snadné, rychlé a neodolatelně dobré. Těstoviny jsou prostě hitem každého léta. Zachrání večeři v uspěchaném pracovním týdnu stejně jako jídlo pro nečekanou návštěvu, a přitom jejich přípravu zvládnou i naprostí začátečníci. Představujeme vám nejproslulejší italské recepty na těstoviny, které budete chtít vařit každý den. Jejich chuť je prověřená mnoha generacemi mlsných Italů.

Barilla Penne s pancettou

Vypečená pancetta je prostě úžasná!
9. 7. 2014 | Autor:

Suroviny pro 4 osoby

  • 3 lžíce oleje
  • 300 g pancetty
  • pepř
  • 1 lžíce rozmarýnu, nasekaného
  • 320 g těstovin penne Barilla
  • sýr pecorino sardo nebo parmazán k podávání

 

Postup 

Na 3 lžících oleje zprudka opékejte pancettu nakrájenou na nudličky, až zprůhlední a začne zlátnout. Opepřete a přidejte lžičku nasekaného rozmarýnu a vypněte. Promíchejte s těstovinami a párkrát prohoďte na ohni. Podávejte se sýrem pecorino sardo nebo parmazánem.

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii.  Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Přidat komentář