Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

BARILLA - Italské těstoviny

Snadné, rychlé a neodolatelně dobré. Těstoviny jsou prostě hitem každého léta. Zachrání večeři v uspěchaném pracovním týdnu stejně jako jídlo pro nečekanou návštěvu, a přitom jejich přípravu zvládnou i naprostí začátečníci. Představujeme vám nejproslulejší italské recepty na těstoviny, které budete chtít vařit každý den. Jejich chuť je prověřená mnoha generacemi mlsných Italů.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Barilla Penne all’Arrabbiata

Pěkně ostré těstoviny
8. 7. 2014 | Autor: Komerční prezentace

Suroviny pro 6 osob

  • 1 balení těstovin Barilla Penne – 500 g 
  • 5 lžic extra panenského olivového oleje 
  • 2 oloupané a nadrcené stroužky česneku 
  • 2 lžičky červené chilli papriky nebo podle chuti 
  • 1 plechovka italských loupaných konzervovaných rajčat 
  • ½ šálku strouhaného sýra Romano 
  • 1 polévková lžíce nasekané italské petrželky 
  • sůl podle chuti 

 

Časová náročnost
5 minut příprava + 15 minut vaření


1. Velký hrnec osolené vody přiveďte k varu.  
2. Do velké pánve přidejte 3 polévkové lžíce olivového oleje, česnek a červenou chilli papriku. Na mírném ohni lehce zpěňte po dobu 1–2 minut, dokud česnek nezíská zlatou barvu a vše nezačne krásně vonět. 
3. Do pánve přidejte rajčata a přiveďte k varu; duste 5 minut. 
4. Osolte dle chuti. 
5. Pánev odstraňte z plamene. 
6. Těstoviny uvařte podle návodu. 
7. Uvařené těstoviny sceďte a na stranu schovejte ¾ šálku vody, ve které se těstoviny vařily. 
8. Uvařené těstoviny a ¾ šálku vody vmíchejte do rajčatové omáčky, vše dobře zamíchejte tak, aby byly těstoviny omáčkou dobře pokryté. 
9. Vmíchejte zbývající olivový olej, sýr Romano a před podáváním dozdobte petrželkou. 

Barilla je č. 1 na těstoviny a omáčky v Itálii. 
Pro více informací navštivte www.barilla.cz

Přidat komentář