Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Nový rok ve zdravém stylu s potravinami M&S

AD
krupoto s červenou řepou
ZDROJ: Archiv
sdílet:

Nový rok je příležitostí pro nové začátky. Dopřejme proto našemu tělu jen to nejlepší a zařaďme na jídelníček více zdravých jídel. Odměnou nám budou nejen výborné chutě, ale také dobrý pocit z lepší kondice, spousty energie a štíhlé postavy.

Britští odborníci na zdravé stravování z Marks & Spencer vytvořili pro rok 2018 desítky nových potravin a nápojů, které nám pomohou naše novoroční předsevzetí bez problémů, a hlavně s chutí udržet. Vybírat totiž můžeme z pestré nabídky jídel zahrnující netradiční ingredience bohaté na vitaminy i bílkoviny. Jejich předností je velmi snadná a rychlá příprava.

jasmínová rýže se zeleninou„Během Vánoc a silvestrovských oslav si často dopřáváme tučná a sladká jídla, která našemu tělu příliš neprospívají. Zpátky do formy ho dostane pouze vyvážená strava. Tým odborníků z M&S se proto zaměřil na potraviny maximálně prospěšné pro náš organismus. Inspirován světovými trendy navíc zákazníkům přináší lahodné kombinace chutí,“ vysvětluje vznik řady zdravých potravin Helena Vyhnánková, ředitelka marketingu Marks & Spencer Česká republika.

V Marks & Spencer naleznete zdravá jídla od lehkých obědů přes rychlé svačinky až po lahodné večeře. Jedním z pěti hlavních jídel dne se mohou stát rozmanité sendviče z populární řady potravin „Eat Well“, které jsou výbornou alternativou rychlého oběda. Všechny jsou navíc obohaceny o vlákninu a vitamín D. Naši šéfkuchaři na zdravý jídelníček také zařadili krůtí maso, které je lehce stravitelné a bohaté na bílkoviny. Skvěle ho doplní například výživná quinoa, hnědá rýže nebo hrášek.

jablkaMarks & Spencer myslí také na vegetariány a vegany. Do nabídky zařadil pestrá a všestranná jídla složená z neobvyklých ingrediencí, zahrnujících mořské řasy či naklíčená semena. Další pochoutkou jsou těstoviny z hráškové a čočkové mouky, které jsou bohatým zdrojem bílkovin. Výbornou alternativou masa jsou pak výrobky ze sóji včetně tofu, které chutná skvěle například s lahodnou směsí zeleniny, sezamu, chilli a koriandru. Chlazené ovocné směsi v sáčcích zase perfektně zastanou místo lehké, zdravé, a hlavně rychlé svačinky.

Pochutnat si na zdravém jídle mohou i lidé s různými potravinovými alergiemi. Marks & Spencer totiž stále rozšiřuje řadu potravin nazvanou „Made Without“. Odborníci v rámci ní vyvinuli zdravá jídla bez lepku a laktózy tak, aby chutnala stejně jako jejich tradiční verze. Zákazníci mezi nimi naleznou pečivo, lahodné sendviče, koláče, dezerty, sladkosti nebo hotová jídla, která stačí jednoduše ohřát.

ovocné želéŽezlo pomyslného krále ovoce převzalo pro tento rok šťavnaté mango. Jeho plody jsou vitamínovou bombou, toto exotické ovoce nalezte v produktech Marks & Spencer jako součást osvěžujících smoothie, ovocných salátů, jogurtů, dezertů nebo indických pokrmů. Skvěle ho doplňuje exotický kokos.

Marks & Spencer nabízí zdravé stravování, které si můžeme dopřát každý den. Jíst zdravě totiž rozhodně neznamená jíst nudně!

 

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč