Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v Corso Café

Velikonoční menu v Corso Café
sdílet:
2.–5. 4. Chcete o Velikonocích odpočívat, a přitom si dopřát jarní pochoutky? Zkuste velikonoční menu v Corso Café nedaleko náměstí Republiky.


Co se bude podávat: polévka ze zelených salátů, pečených brambor s bylinkovým pyré sypanou mladými kopřivami, dále agnolotti con carne di agnello — těstoviny plněné pečeným jehněčím masem na rozmarýnu s mladými listy špenátu a nakonec marinovaná telecí svíčková se sladkokyselou caponatou a bramborem pečeným v ohýnku.

Co: Velikonoční menu
Kdy: 2.–5. dubna 2010
Kde: Corso Café, V Celnici 4, Praha 1
Info: 224 281 137

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč