2.–5. 4. Chcete o Velikonocích odpočívat, a přitom si dopřát jarní pochoutky? Zkuste velikonoční menu v Corso Café nedaleko
náměstí Republiky.
Co se bude podávat: polévka ze zelených salátů, pečených brambor s bylinkovým pyré sypanou mladými kopřivami, dále agnolotti con carne di agnello — těstoviny plněné pečeným jehněčím masem na rozmarýnu s mladými listy špenátu a nakonec marinovaná telecí svíčková se sladkokyselou caponatou a bramborem pečeným v ohýnku.
Co se bude podávat: polévka ze zelených salátů, pečených brambor s bylinkovým pyré sypanou mladými kopřivami, dále agnolotti con carne di agnello — těstoviny plněné pečeným jehněčím masem na rozmarýnu s mladými listy špenátu a nakonec marinovaná telecí svíčková se sladkokyselou caponatou a bramborem pečeným v ohýnku.
Co: Velikonoční menu
Kdy: 2.–5. dubna 2010
Kde: Corso Café, V Celnici 4, Praha 1
Info: 224 281 137