0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Velikonoční menu v Corso Café

Velikonoční menu v Corso Café
sdílet:
2.–5. 4. Chcete o Velikonocích odpočívat, a přitom si dopřát jarní pochoutky? Zkuste velikonoční menu v Corso Café nedaleko náměstí Republiky.


Co se bude podávat: polévka ze zelených salátů, pečených brambor s bylinkovým pyré sypanou mladými kopřivami, dále agnolotti con carne di agnello — těstoviny plněné pečeným jehněčím masem na rozmarýnu s mladými listy špenátu a nakonec marinovaná telecí svíčková se sladkokyselou caponatou a bramborem pečeným v ohýnku.
Co: Velikonoční menu
Kdy: 2.–5. dubna 2010
Kde: Corso Café, V Celnici 4, Praha 1
Info: 224 281 137
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit