0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Apetit veggie! 3/2017

Apetit veggie! 3/2017
ZDROJ: Apetitonline.cz
sdílet:

Nové vydání Apetitu veggie!, které vychází už 7. září, je zaměřené na všemi oblíbené těstoviny.

Představte si talíř špaget uvařených al dente, vydatně zalitých omáčkou z čerstvých rajčat, doprovázených vůní bazalky a odlesky zlatavého olivového oleje – a ocitnete se v ráji na zemi...

Šťastní jsme i my, protože vám přinášíme již páté vydání Apetit veggie!, zaměřené právě na těstoviny. Představíme vám v něm jak klasické kombinace chutí, tak nové podoby pasty v neotřelých receptech, jako jsou například pappardelle s lilkovo-datlovou směsí nebo linguine v omáčce z modrého sýra s boby zahradními. Nabídneme vám i trendy zeleninové a ovocné špagety, které snadno vykouzlíte pomocí spiralizéru, a návod na výrobu domácí pasty. Zajímavou kapitolu pak představují těstoviny nasladko v kombinaci se sezonním ovocem. Jako vždy vám představíme i několik osobností, kterým vegetariánství či veganství změnilo život, a přidáme tipy na nové produkty, tematické akce, zajímavé kuchařky a oblíbené podniky.

Speciál je jako vždy určen nejen vegetariánům a veganům, ale všem, kteří chtějí vařit a jíst bez masa, zdravě a lehce, ale nerezignovat na tom na skvělou chuť.

Vegetariánské snídaně. Vykročte do nového dne správnou nohou! Se slanou či sladkou obilnou kaší to půjde hravě.

Vegetariánské a veganské recepty. Pasta a basta! Těstoviny na všechny myslitelné způsoby a především z poctivých ingrediencí, plné chuti a vůně... Objevte nové kombinace surovin a zamilujte se!

Lidé. Seznamte se s americkou specialistkou na raw stravu Judit Wignall, šéfkuchařem Petrem Tomečkem z bistra Herbivore, autorkou kuchařky Martinou Alinče Dvořákovou, majitelkami slovenského veganského bistra Petrou Richterovou a Soňou Makranskou a blogerkou Věrou Strnadovou, která vás seznámí se základními poznatky o jídle z pohledu ájurvédy.

Dezerty. Hrušky, ostružiny, fíky, ořechy, čokoláda. Podzim bude sladký!

Apetit veggie! - návod na báječné jídlo a spokojený život.

tlačítko předplatné digi tlačítko předplatné

Autor: kojzarova.m

Apetit magazín

Jak uvařit různé druhy rýže, aby byla vždy perfektní
  • Tipy a triky

Jak uvařit různé druhy rýže, aby byla vždy perfektní

Nemáte rýžovar a s vařením rýže pořád trochu bojujete? Přečtěte si naše rady v článku, podle kterých už bude vždy dokonalá! Byla by však škoda omezit se pouze na jeden druh a způsob její přípravy, vyzkoušejte rýži třeba divokou, červenou či...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
KVÍZ: Uměli byste uvařit jídla ze soutěže MasterChef?
  • Kvízy

KVÍZ: Uměli byste uvařit jídla ze soutěže MasterChef?

Soutěž MasterChef už má v Česku za sebou několik řad a jeho popularita neuvadá. Diváci můžou obdivovat talentované kuchaře, kteří se snaží uvařit jídla jako z michelinské restaurace. Někdy se to povede, někdy ne. Uměli byste honosná jídla...
Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...

Obchod Apetit