0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chutě a vůně Mexika v Benadě

Chutě a vůně Mexika v Benadě
sdílet:
Celý srpen můžete v pražské restauraci Benada poznávat a ochutnávat speciality mexické kuchyně. Šéfkuchař Kamil Zelenka se nechal inspirovat aztéckými kulinářskými poklady a připravil speciální menu. Těšit se můžete na plněné papričky jalapeño, pravý mexický hovězí steak nebo avokádový salát s grilovanými hovězími nudličkami.

Co: Speciální menu
Kdy: 1.–31. 8. 2010
Kde: Benada, Clarion Hotel Prague City, Tylovo náměstí 15/3, Praha 2
Info: www.clarionhotelpraguecity.com
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit