0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační večeře s ryzlinky

Degustační večeře s ryzlinky
sdílet:
17. 6. | Restaurant Zinc v Hilton Old Town připravila šestichodovou večeři a ochutnávku německých ryzlinků. Celým večerem nás bude provázet paní Laura Dreher, zástupkyně vinařství Markus Molitor.

Kombinace vín a pokrmů připravili šéfkuchař Ari Munandar se sommeliérem Lukášem Nádvorníkem.

Menu:

  • Sašimi s tuňákem a lososem, zázvor, pažitka, bílá ředkev a dresink ponzu
  • Kuřecí polévka s kokosem a citronovou trávou, pečené briošky a cibulové máslo
  • Suflé s houbami a camembertem, holandská omáčka s lanýžovým olejem, špenátové pyré s petrželkou
  • Pečené jehněčí žebírko, glazírovaná mladá zelenina, bramborový fondant, jus z červeného vína a levandule
  • Ananasové carpaccio, mascarpone a zabaglione, čerstvé lesní plody a sirup z limetek
  • Teplý koláč s jablky a šafránem, sorbet ze zeleného jablka
Co: Degustační menu
Kdy: 17. 6. 2010 od 19 hodin
Kde: Zinc v Hilton Old Town, V Celnici 7, Praha 1
Za kolik: 1650 Kč
Info: www.hiltonpragueoldtown.com

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit