0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dejte šanci telecímu

Dejte šanci telecímu
sdílet:
Zatímco v dobách hluboké totality bylo telecí poměrně běžnou součástí našeho jídelníčku, v posledních letech se z něj tak trošku vypařilo. Telecí maso je přitom křehké a obsahuje minimální množství tuku. To nejlepší telecí pochází z Itálie, kde se těší oblibě už od dob antického Říma – dokonce se spekuluje, že právě obliba v tomto mase dala Itálii jméno, základ má prý ve slově vitello, což znamená tele.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit