25. 6.| Co s masem, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle vašich
představ? Co si k letnímu grilování s přáteli uvařit opravdu originální
přílohu, a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku, třeba koňakovou s
pepřem?
Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.
Co se bude vařit:
Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.
Co se bude vařit:
- César salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony
- Steak z býčí svíčkové na drceném pepři
- Vepřová panenka balená ve šalvěji a špeku
- Kukuřičné kuřátko plněné žampiony
- Bramborová gratina
- Pečená dýně na koriandru
- Francouzská zelenina ratatouille
Co: Kurz vaření
Kdy: 25. 6. 2010 od 16.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz