0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy
sdílet:
25. 6.| Co s masem, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle vašich představ? Co si k letnímu grilování s přáteli uvařit opravdu originální přílohu, a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku, třeba koňakovou s pepřem?

Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.

Co se bude vařit:
  • César salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony
  • Steak z býčí svíčkové na drceném pepři
  • Vepřová panenka balená ve šalvěji a špeku
  • Kukuřičné kuřátko plněné žampiony
  • Bramborová gratina
  • Pečená dýně na koriandru
  • Francouzská zelenina ratatouille



Co: Kurz vaření
Kdy: 25. 6. 2010 od 16.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč