Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy
sdílet:
25. 6.| Co s masem, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle vašich představ? Co si k letnímu grilování s přáteli uvařit opravdu originální přílohu, a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku, třeba koňakovou s pepřem?

Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.

Co se bude vařit:
  • César salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony
  • Steak z býčí svíčkové na drceném pepři
  • Vepřová panenka balená ve šalvěji a špeku
  • Kukuřičné kuřátko plněné žampiony
  • Bramborová gratina
  • Pečená dýně na koriandru
  • Francouzská zelenina ratatouille



Co: Kurz vaření
Kdy: 25. 6. 2010 od 16.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč