0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy

Jak připravit steaky, omáčky a rafinované přílohy
sdílet:
25. 6.| Co s masem, aby zůstalo šťavnaté, křehké a upečené podle vašich představ? Co si k letnímu grilování s přáteli uvařit opravdu originální přílohu, a kečup vyměnit za lahodnou domácí omáčku, třeba koňakovou s pepřem?

Ve škole vaření v Brně se dozvíte spoustu rad, jak a kde nakupovat maso, poznat jeho stáří a kvalitu. Součástí kurzu je degustace piva Guinness.

Co se bude vařit:
  • César salát s domácím dresinkem a bylinkovými krutony
  • Steak z býčí svíčkové na drceném pepři
  • Vepřová panenka balená ve šalvěji a špeku
  • Kukuřičné kuřátko plněné žampiony
  • Bramborová gratina
  • Pečená dýně na koriandru
  • Francouzská zelenina ratatouille


Co: Kurz vaření
Kdy: 25. 6. 2010 od 16.30
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divoka-varecka.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit