Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí maso (kurz vaření)

Jehněčí maso (kurz vaření)
sdílet:
S nadcházejícím jarem bude opět k mání čerstvé jehněčí maso. Naučte se ho správně připravovat. Dají se s ním dělat hotové divy!

Jemné jehněčí maso skvěle dochutí česnek i rozmarýn, sluší mu bylinky středomořské kuchyně i pomalé pečení na víně. Nezklame ani v kombinaci s výrazně vonícím orientálním kořením. V kurzu vaření se ho naučíte připravovat ve čtyřech různých variantách. Sami ochutnáte, která se stane vaší nejoblíbenější.

 

 

Menu kurzu:

 

 

 

  • Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
  • Jehněčí kýta na jadranský způsob
  • Jehněčí kolínka
  • Jehněčí karé


Co: Kurz vaření   
Kdy: 18. března 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...