S nadcházejícím jarem bude opět k mání čerstvé jehněčí maso. Naučte se ho správně připravovat. Dají se s ním dělat hotové divy!
Jemné jehněčí maso skvěle dochutí česnek i rozmarýn, sluší mu bylinky středomořské kuchyně i pomalé pečení na víně. Nezklame ani v kombinaci s výrazně vonícím orientálním kořením. V kurzu vaření se ho naučíte připravovat ve čtyřech různých variantách. Sami ochutnáte, která se stane vaší nejoblíbenější.
Menu kurzu:
- Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
- Jehněčí kýta na jadranský způsob
- Jehněčí kolínka
- Jehněčí karé
Co: Kurz vaření
Kdy: 18. března 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz