Jehněčí maso (kurz vaření)

sdílet:
S nadcházejícím jarem bude opět k mání čerstvé jehněčí maso. Naučte se ho správně připravovat. Dají se s ním dělat hotové divy!
Jemné jehněčí maso skvěle dochutí česnek i rozmarýn, sluší mu bylinky středomořské kuchyně i pomalé pečení na víně. Nezklame ani v kombinaci s výrazně vonícím orientálním kořením. V kurzu vaření se ho naučíte připravovat ve čtyřech různých variantách. Sami ochutnáte, která se stane vaší nejoblíbenější.

Menu kurzu:


  • Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
  • Jehněčí kýta na jadranský způsob
  • Jehněčí kolínka
  • Jehněčí karé

Co: Kurz vaření   
Kdy: 18. března 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit