Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí maso (kurz vaření)

Jehněčí maso (kurz vaření)
sdílet:
S nadcházejícím jarem bude opět k mání čerstvé jehněčí maso. Naučte se ho správně připravovat. Dají se s ním dělat hotové divy!

Jemné jehněčí maso skvěle dochutí česnek i rozmarýn, sluší mu bylinky středomořské kuchyně i pomalé pečení na víně. Nezklame ani v kombinaci s výrazně vonícím orientálním kořením. V kurzu vaření se ho naučíte připravovat ve čtyřech různých variantách. Sami ochutnáte, která se stane vaší nejoblíbenější.

 

 

Menu kurzu:

 

 

 

  • Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
  • Jehněčí kýta na jadranský způsob
  • Jehněčí kolínka
  • Jehněčí karé


Co: Kurz vaření   
Kdy: 18. března 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč