0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí maso (kurz vaření)

Jehněčí maso (kurz vaření)
sdílet:
S nadcházejícím jarem bude opět k mání čerstvé jehněčí maso. Naučte se ho správně připravovat. Dají se s ním dělat hotové divy!
Jemné jehněčí maso skvěle dochutí česnek i rozmarýn, sluší mu bylinky středomořské kuchyně i pomalé pečení na víně. Nezklame ani v kombinaci s výrazně vonícím orientálním kořením. V kurzu vaření se ho naučíte připravovat ve čtyřech různých variantách. Sami ochutnáte, která se stane vaší nejoblíbenější.

Menu kurzu:


  • Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou
  • Jehněčí kýta na jadranský způsob
  • Jehněčí kolínka
  • Jehněčí karé

Co: Kurz vaření   
Kdy: 18. března 2011 od 18 hodin
Kde: Chefparade, Husitská 56, Praha 3
Za kolik: 1190 Kč
Info: www.chefparade.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků
  • Lidé a jídlo

Zimní Apetit piknik přilákal tisíce návštěvníků

Na začátku byla myšlenka setkat se s vámi, našimi čtenáři, nejen v létě, ale také v druhé polovině roku. Vychutnat si skvělé jídlo, popovídat si, nakoupit dárky, zkrátka si užít krásný den. Bude osvědčený letní recept fungovat i v zimě?...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
549 Kč
384 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč