0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam se vydat na farmářský trh

zelenina
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Letošní jaro se mnohá náměstí českých měst zaplnila trhy s nabídkou místních produktů. Doufejme, že si trhy uhájí své místo a další budou přibývat. Chcete vědět, kde seženete čerstvou, a především místní zeleninu, ovoce, sýry, květiny nebo víno? Podívejte se na náš seznam, který budeme průběžně aktualizovat.

Pravidelné trhy:

  • Dolní Počernice, před místním úřadem – pátek 13.00–18.00
  • Klánovice, ZŠ Masarykova, Praha 9, sobota 8.00–12.00
  • Vítězné náměstí, Praha 6, každou druhou sobotu 8.00–14.00, nejbližší trhy 29. 5.
  • Kubánské náměstí, Praha 10, každé úterý a čtvrtek 8.00–18.00, každá sobota 8.00–14.00
  • Říčany, Masarykovo náměstí, každou sobotu 7.30 - 13.00
  • Náplavka, Mezi Palackého mostem a železničním mostem na Výtoni, Praha 2, každou sobotu od 9:00 do 16:00
  • Plzeň 8.00–13.00, na nádvoří hotelu Gondola, vždy poslední sobotu v měsíci (tedy 28. 8., 25. 9., 30. 10. – kromě července 2010)
      

Apetit na farmářském trhu
Darina Sieglová vyrazila na trh do Dolních Počernic, podívejte se na video!
  

Jednorázové trhy (už proběhlo):

  • 22. 5.Pardubice, Ideon – Terasa, 8.00–14.00
  • 22. 5. – Holešovická tržnice, hala č. 22, Praha 7, 8.00–14.00
  • 27. 5.Selský trh v Suchdole – mezi 14. a 20. hodinou na Brandejsově náměstí
  • 29. 5. - Vršovický zeleninový trh - 8.00 - 17.00, křižovatka ul. Krymská - Kodaňská, Praha 10
  • 12. 6. Náplavka u Palackého náměstí, Praha 2
  • 12. 6. Dobříš – první jarmark proběhne v sobotu 12. 6. od 8 do 12 hodin, dále pak každou druhou sobotu v měsíci (10. 7., 14. 8., 11. 9.). Poslední jarmark se uskuteční výjimečně ve středu 6. 10. 2010.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit