0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kde posnídat o víkendu? Zajděte na vinný brunch

Kde posnídat o víkendu? Zajděte na vinný brunch
sdílet:
Kombinace vybraného vína a neodolatelného jídla – existuje lepší snídaně?

V Degustačním centru Vinograf můžete začít víkend s velkou parádou. V sobotu 1. února od 11.30 do 15.00 bude vinný bar na pražském Senovážném náměstí nabízet k degustaci šampiony soutěže Prague Wine Trophy spolu s perfektně sladěnými jídly a chuťovkami.

Vinné párování


Zda má být brunch prodlouženou snídaní, či vééélmi dlouhým obědem, je jen na vás. Ve Vinografu jím vyvrcholí týden nejlepších vín v Praze Prague Wine Week. Za 790 Kč ochutnáte nejzajímavější vína dovozce Vinom Wine. A k ním chléb, chlebíčky a pomazánky, stejně jako sýry a salámy či teplá jídla z kuchyně Vinografu. Zaujala nás například vinná klobása s domácím zelím či hovězí karabáček tažený v červeném víně. Z drobnějších chuťovek bychom určitě nepřehlédli domácí husí paštiku s žitným chlebem.

Celé menu a informace o vinném brunchi najdete na www.pww.cz.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit