28. 4. | Šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z pražské restaurace Céleste a
Michal Göth z brněnského Restaurantu U Kastelána se společně postaví za
plotnu a připraví pětichodové francouzské menu.
Gwendal Le Ruyet pochází z Bretaně a do pražské restaurace Céleste přišel z angažmá v michelinskými hvězdami ověnčených restauracích Alaina Ducasse.
Francouzské menu v doprovodu vín vinařství Vins+
Vaječný koláč s artyčoky, kousky opečeného chleba a šunkou bellotta, čerství raci a zelený hrášek „à la francaise“, telecí kotleta s brazilskými ořechy, chřestem a sezonními houbami, zralý sýr, rebarborovo-zázvorová bublanina, Milk Shake Biére
Gwendal Le Ruyet pochází z Bretaně a do pražské restaurace Céleste přišel z angažmá v michelinskými hvězdami ověnčených restauracích Alaina Ducasse.
Francouzské menu v doprovodu vín vinařství Vins+
Vaječný koláč s artyčoky, kousky opečeného chleba a šunkou bellotta, čerství raci a zelený hrášek „à la francaise“, telecí kotleta s brazilskými ořechy, chřestem a sezonními houbami, zralý sýr, rebarborovo-zázvorová bublanina, Milk Shake Biére
Co: Francouzské menu
Kdy: 28. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Za kolik: 1400 Kč
Info: www.ukastelana.cz
Kdy: 28. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Za kolik: 1400 Kč
Info: www.ukastelana.cz