Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když se sejdou kuchaři

Když se sejdou kuchaři
sdílet:
28. 4. | Šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z pražské restaurace Céleste a Michal Göth z brněnského Restaurantu U Kastelána se společně postaví za plotnu a připraví pětichodové francouzské menu. 

Gwendal Le Ruyet pochází z Bretaně a do pražské restaurace Céleste přišel z angažmá v michelinskými hvězdami ověnčených restauracích Alaina Ducasse.

Francouzské menu v doprovodu vín vinařství Vins+

Vaječný koláč s artyčoky, kousky opečeného chleba a šunkou bellotta, čerství raci a zelený hrášek „à la francaise“, telecí kotleta s brazilskými ořechy, chřestem a sezonními houbami, zralý sýr, rebarborovo-zázvorová bublanina, Milk Shake Biére

Co: Francouzské menu
Kdy: 28. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Za kolik: 1400 Kč
Info: www.ukastelana.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč