0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když se sejdou kuchaři

Když se sejdou kuchaři
sdílet:
28. 4. | Šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z pražské restaurace Céleste a Michal Göth z brněnského Restaurantu U Kastelána se společně postaví za plotnu a připraví pětichodové francouzské menu. 

Gwendal Le Ruyet pochází z Bretaně a do pražské restaurace Céleste přišel z angažmá v michelinskými hvězdami ověnčených restauracích Alaina Ducasse.

Francouzské menu v doprovodu vín vinařství Vins+

Vaječný koláč s artyčoky, kousky opečeného chleba a šunkou bellotta, čerství raci a zelený hrášek „à la francaise“, telecí kotleta s brazilskými ořechy, chřestem a sezonními houbami, zralý sýr, rebarborovo-zázvorová bublanina, Milk Shake Biére
Co: Francouzské menu
Kdy: 28. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Za kolik: 1400 Kč
Info: www.ukastelana.cz




Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit