0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když se sejdou kuchaři

Když se sejdou kuchaři
sdílet:
28. 4. | Šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z pražské restaurace Céleste a Michal Göth z brněnského Restaurantu U Kastelána se společně postaví za plotnu a připraví pětichodové francouzské menu. 

Gwendal Le Ruyet pochází z Bretaně a do pražské restaurace Céleste přišel z angažmá v michelinskými hvězdami ověnčených restauracích Alaina Ducasse.

Francouzské menu v doprovodu vín vinařství Vins+

Vaječný koláč s artyčoky, kousky opečeného chleba a šunkou bellotta, čerství raci a zelený hrášek „à la francaise“, telecí kotleta s brazilskými ořechy, chřestem a sezonními houbami, zralý sýr, rebarborovo-zázvorová bublanina, Milk Shake Biére
Co: Francouzské menu
Kdy: 28. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: U Kastelána, Kotlářská 51a, Brno
Za kolik: 1400 Kč
Info: www.ukastelana.cz




Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč