0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kouřem vonící uzené

Kouřem vonící uzené
sdílet:
Chodíte kolem pultu s masem, koukáte zamyšleně na lákavé kousky uzeného a říkáte si: Co s ním? Máme pro vás pár skvělých tipů.

Upečte si bostonské fazole. Kouřová příchuť uzeného v kombinaci s hutnou melasou a ostrou hořčicí je prostě neodolatelná. S pivem si dejte alsaské zelí i dozlatova vypečené bramboráčky s uzeným masem a pivním sýrem. Chuťově méně výrazné kuřecí paličky skvěle dochutí uzená krkovička a divoké koření. Pohádkou mládí je pro redaktorku Katku Švejdovou hedvábná bramborová kaše s uzeným masem a kyselými okurkami. Nezklame vás ani asijskou kuchyní inspirovaná uzená kotleta glazovaná v nasládlém sirupu.

Skvělé nápady na voňavé vaření s uzeným masem spolu s tipy přímo od řezníka najdete v únorovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit