0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Molekuly ochutnejte Na Kopci

Molekuly ochutnejte Na Kopci
sdílet:
Pokud rádi zkoušíte nové věci nebo jste fanoušky makromolekulární kuchyně, vydejte se do pražské restaurace Na Kopci.

Menu:

  • Buratta s rajčatovým a rukolovým kaviárem
  •   Krevetový burger s limetkovým vzduchem
  •   Zauzený hovězí flank v rozmarýnovém kouři se šťouchanými bramborami
  •   Jahodová polévka s jogurtovými raviolami
Co: Speciální menu
Kdy: 29. a 30. 7. 2010
Kde: Na Kopci, K Závěrce 2774/20, Praha 5
Za kolik: 675 Kč
Info: www.nakopci.com

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit