0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na burčák a české speciality do Le Palais!

Na burčák a české speciality do Le Palais!
sdílet:
18.9. – 20.9. | Burčák se vyrábí z vinné révy, která pochází výlučně z domácích vinic. Co by se k němu tedy lépe hodilo než klasická česká jídla? Šéfkuchaři restaurace hotelu Le Palais připravili na víkend začínající pátkem 18.9. menu se specialitami české kuchyně. Jste srdečně zváni na bramboračku s hříbky, vepřový kotlet na česneku, bramborové taštičky s povidly – a výborný burčák z Moravy.
Co: České menu a burčák
Kdy: 18.9. – 20.9.
Kde: restaurace Le Papillon hotelu Le Palais
Za kolik: České menu – 495 Kč, burčák 60 Kč

České menu
Bramboračka s hříbky
Vepřový kotlet pečený na česneku s klobásou a šťouchané brambory
Domácí bramborové taštičky plněné švestkovými povidly přelité ořechovým máslem
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit