Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na burčák a české speciality do Le Palais!

Na burčák a české speciality do Le Palais!
sdílet:
18.9. – 20.9. | Burčák se vyrábí z vinné révy, která pochází výlučně z domácích vinic. Co by se k němu tedy lépe hodilo než klasická česká jídla? Šéfkuchaři restaurace hotelu Le Palais připravili na víkend začínající pátkem 18.9. menu se specialitami české kuchyně. Jste srdečně zváni na bramboračku s hříbky, vepřový kotlet na česneku, bramborové taštičky s povidly – a výborný burčák z Moravy.

Co: České menu a burčák
Kdy: 18.9. – 20.9.
Kde: restaurace Le Papillon hotelu Le Palais
Za kolik: České menu – 495 Kč, burčák 60 Kč

České menu
Bramboračka s hříbky
Vepřový kotlet pečený na česneku s klobásou a šťouchané brambory
Domácí bramborové taštičky plněné švestkovými povidly přelité ořechovým máslem

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč