0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na smrže do Le Papillon

Na smrže do Le Papillon
sdílet:
3.– 9. 5. | Užijte si vůni prvních jarních hub! Můžete vyrazit do lesa nebo si usnadnit práci a navštívit restauraci hotelu Le Palais. Šéfkuchař Radek Šubrt připravil speciální smržové menu, které se bude podávat celý první květnový týden.
Co: Speciální menu
Kdy: 3.–9. 5. 2010
Kde: Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 750 Kč/celé menu
Info: www.palaishotel.cz

Menu:
– Krémová smržová polévka s kuřecí galantinou
– Plátky telecí svíčkové a nadívané smrže s restovanými rajčaty a omáčkou Marshalla
– Domácí makové škubánky s makovou zmrzlinou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč