Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na smrže do Le Papillon

Na smrže do Le Papillon
sdílet:
3.– 9. 5. | Užijte si vůni prvních jarních hub! Můžete vyrazit do lesa nebo si usnadnit práci a navštívit restauraci hotelu Le Palais. Šéfkuchař Radek Šubrt připravil speciální smržové menu, které se bude podávat celý první květnový týden.

Co: Speciální menu
Kdy: 3.–9. 5. 2010
Kde: Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 750 Kč/celé menu
Info: www.palaishotel.cz

Menu:
– Krémová smržová polévka s kuřecí galantinou
– Plátky telecí svíčkové a nadívané smrže s restovanými rajčaty a omáčkou Marshalla
– Domácí makové škubánky s makovou zmrzlinou

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč