0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Na smrže do Le Papillon

Na smrže do Le Papillon
sdílet:
3.– 9. 5. | Užijte si vůni prvních jarních hub! Můžete vyrazit do lesa nebo si usnadnit práci a navštívit restauraci hotelu Le Palais. Šéfkuchař Radek Šubrt připravil speciální smržové menu, které se bude podávat celý první květnový týden.
Co: Speciální menu
Kdy: 3.–9. 5. 2010
Kde: Le Papillon, hotel Le Palais, U Zvonařky 1, Praha 2
Za kolik: 750 Kč/celé menu
Info: www.palaishotel.cz

Menu:
– Krémová smržová polévka s kuřecí galantinou
– Plátky telecí svíčkové a nadívané smrže s restovanými rajčaty a omáčkou Marshalla
– Domácí makové škubánky s makovou zmrzlinou
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit