Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Naučte se pravou neapolskou pizzu

Naučte se pravou neapolskou pizzu
sdílet:
16. 6. |  I doma si můžete připravit křehkou a šťavnatou pizzu jako z pizzerie. Vyrazte na kurz. Vede ho pizzař Ondřej Lufinka z pražské restaurace Ambiente Pizza Nuova.


Tento kurz je vhodný pro začátečníky i pokročilé.

Co se naučíte:

  •     pravé neapolské těsto na pizzu
  •     několik druhů náplní na pizzu
  •     jak správně zacházet s troubou, aby byla pizza přesně, jak má být
  •     upéct focacciu
  •     italský citronový sorbet

Co: Kurz vaření – pizza
Kdy: 16. 6. 2010 od 16 hodin
Kde: Ola Kala, Korunní 115, Praha 3
Za kolik: 3500 Kč
Info: www.olakala.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč