Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ochutnejte zvěřinu s dotekem Středozemí

Ochutnejte zvěřinu s dotekem Středozemí
sdílet:
Pražská restaurace Oliva představí zvěřinové speciality doplněné o středomořské chutě.

Od 7. do 12. listopadu můžete v pražské restauraci Oliva ochutnat zvěřinové speciality. Majitelé restaurace se zaměřují na vše dobré, co lze najít ve Středomoří. Ingredience si sami vybírají a jejich čerstvost je pro ně naprosto stěžejní. I jejich zvěřinové hody mají jižanský šmrnc. Nabídnou třeba zvěřinovou paštiku s piniemi a pancettou, slaný koláč quiche se zvěřinovým ragú nebo kančí ragú s houbami a španělským chorizem. Líbit se vám bude také milý a neformální přístup obsluhujícího personálu, který si pochvaluje nejeden host. Restauraci najdete v ulici Plavecká 2 a také na stránkách www.olivarestaurant.cz.

 

 

Připravila Jana Kopřivová

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín