Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomozte vybrat nejlepší českou restauraci

Pomozte vybrat nejlepší českou restauraci
sdílet:
Jak poznat, který podnik stojí za návštěvu a kam raději nevkročit? Napoví vám Maurerův výběr Grand Restaurant. Osmnácté vydání publikace o nejlepších a nejzajímavějších českých restauracích se právě připravuje. Svůj názor můžete připojit i vy.

Až do 15. září se můžete zdarma registrovat na www.grandrestaurant.cz, oznámkovat své oblíbené podniky a zapojit se do tuzemské ankety Maurerův výběr Grand Restaurant. „Hlavním posláním této celostátní ankety je objektivně hodnotit restaurace v České republice, přinášet ověřené informace, zaručené tipy a zvedat úroveň české gastronomie,“ vysvětluje zakladatel ankety Pavel Maurer a doplňuje, že nezávislého průvodce českými restauracemi tvoří názory dobrovolných hodnotitelů, kteří tajně a na své náklady v průběhu celého roku navštěvují a známkují jednotlivé podniky.

Loni nejvíce zaujal brněnský podnik Koishi – Fish & Sushi, který se stal absolutním vítězem ankety Maurerův výběr Grand Restaurant. Zda svoji pozici obhájí, nebo ho vystřídá úspěšnější restaurace, se dozvíme na konci listopadu.
 

Jak se zapojit


Líbí se vám v některém podniku, nebo vás někde naštvali? Dejte o tom jednoduše vědět ostatním. V minulém roce se do hodnocení zapojilo 849 gurmánů, kteří oznámkovali 837 českých restaurací. Stačí se zaregistrovat na www.grandrestaurant.cz, udílet známky, komentovat a sdílet zážitky s ostatními, kteří také chtějí jíst v českých restauracích dobré jídlo a dostat ho s náležitým servisem v příjemném prostředí.

Letošním lákadlem pro hlasování je účast na slavnostním ceremoniálu, kde budou vyhlášeny nejlepší restaurace. „Na tuto prestižní akci zveme vybrané hodnotitele, aby se mohli setkat a ochutnat umění těch nejlepších! Proto neváhejte a ovlivňujte s námi českou gastronomii. Možná se zrovna vy zúčastníte tohoto unikátního večera,“ uvedl Pavel Maurer, který k hlasování vybízí také v následujícím vtipném spotu

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín