0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Pomozte vybrat nejlepší českou restauraci

Pomozte vybrat nejlepší českou restauraci
sdílet:
Jak poznat, který podnik stojí za návštěvu a kam raději nevkročit? Napoví vám Maurerův výběr Grand Restaurant. Osmnácté vydání publikace o nejlepších a nejzajímavějších českých restauracích se právě připravuje. Svůj názor můžete připojit i vy.

Až do 15. září se můžete zdarma registrovat na www.grandrestaurant.cz, oznámkovat své oblíbené podniky a zapojit se do tuzemské ankety Maurerův výběr Grand Restaurant. „Hlavním posláním této celostátní ankety je objektivně hodnotit restaurace v České republice, přinášet ověřené informace, zaručené tipy a zvedat úroveň české gastronomie,“ vysvětluje zakladatel ankety Pavel Maurer a doplňuje, že nezávislého průvodce českými restauracemi tvoří názory dobrovolných hodnotitelů, kteří tajně a na své náklady v průběhu celého roku navštěvují a známkují jednotlivé podniky.

Loni nejvíce zaujal brněnský podnik Koishi – Fish & Sushi, který se stal absolutním vítězem ankety Maurerův výběr Grand Restaurant. Zda svoji pozici obhájí, nebo ho vystřídá úspěšnější restaurace, se dozvíme na konci listopadu.

Jak se zapojit


Líbí se vám v některém podniku, nebo vás někde naštvali? Dejte o tom jednoduše vědět ostatním. V minulém roce se do hodnocení zapojilo 849 gurmánů, kteří oznámkovali 837 českých restaurací. Stačí se zaregistrovat na www.grandrestaurant.cz, udílet známky, komentovat a sdílet zážitky s ostatními, kteří také chtějí jíst v českých restauracích dobré jídlo a dostat ho s náležitým servisem v příjemném prostředí.

Letošním lákadlem pro hlasování je účast na slavnostním ceremoniálu, kde budou vyhlášeny nejlepší restaurace. „Na tuto prestižní akci zveme vybrané hodnotitele, aby se mohli setkat a ochutnat umění těch nejlepších! Proto neváhejte a ovlivňujte s námi českou gastronomii. Možná se zrovna vy zúčastníte tohoto unikátního večera,“ uvedl Pavel Maurer, který k hlasování vybízí také v následujícím vtipném spotu


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit