0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Prosecco Flavours

Prosecco Flavours
sdílet:
27.– 30. června | Milujete italskou kuchyni? Pak si nenechte ujít ochutnávku nabídky Ristorante & Pizzeria Prosecco. Čeká na vás rozsáhlé několikachodové menu připravené místním týmem kuchařů. Prozkoumávat se bude nabídka těstovin, risotta, čerstvých mořských ryb a steaků z grilu a další speciality podniku.
Co: Prosecco Flavours
Kdy: Od soboty 27. června do úterý 30. června vždy od 19.00
Kde: Ristorante & Pizzeria Prosecco, Prosecká ulice 852/66, Praha 9
Za kolik: Šestichodové ochutnávkové menu je za 390 Kč
Info: www.ristoranteprosecco.cz
Rezervace: Na tel. čísle 777 257 247

Degustační Prosecco menu, které představuje průřez jídelním lístkem
  • Tenké plátky lososa s citronovým vinaigrette, strouhaným vejcem a pažitkovou zakysanou smetanou
  • Tomatová polévka s krémovou bazalkovou pěnou
  • Pečený filet z dorády královské s krevetkovým risottem
  • Grilovaný medailonek z vepřové panenky s domácími hříbkovými tagliatelle
  • Dušené telecí lýtko v silném jus s máslovým bramborovým pyré
  • Tiramisu dle originální receptury z espressa, italského likéru s piškoty a šlehaným krémem z mascarpone
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit