Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Radegast uvádí na trh nefiltrovaný ležák

Radegast uvádí na trh nefiltrovaný ležák
sdílet:
U příležitosti oslav 40. výročí svého založení uvádí pivovar Radegast do hospod a restaurací novinku – světlý nefiltrovaný ležák. Ochutnat ho budete moci ve vybraných hospodách a restauracích až do konce letošního roku.

České pivo z českých surovin

 


Nefiltrovaný ležák se vaří tradičním postupem s využitím výhradně českých surovin. Má typický kvasničný zákal a světle žlutou barvu. „Vůně nefiltrovaného piva je slabě esterová a dokonale sladěná se sladovým aromatem. Při pečlivějším doušku lze cítit znatelnou vůni čerstvých pivovarských kvasinek,“ přiblížil chuť nefiltrovaného piva Ivo Kaňák, manažer pivovaru Radegast.

 

 

 

Jen do konce roku

 


Originální pivní lahůdka zamíří do vybraných hospod a restaurací po celé Moravě. Jejich majitelé musejí splňovat přísné podmínky pro skladování a čepování piva. Seznam hospod a restaurací najdete na webových stránkách pivovaru Radegast. Nefiltrovaný ležák bude na trhu do konce letošního roku.

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...