0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Ranní slunce, lahodná snídaně a malebný výhled na Prahu

Ranní slunce, lahodná snídaně a malebný výhled na Prahu
sdílet:
Dejte si luxusní snídani nad střechami staré Prahy v restauraci Terasa U Zlaté studně.

Každý z nás si alespoň jednou udělal radost luxusním obědem nebo večeří, ale kdo z vás už byl na přepychové snídani? A právě luxusní snídaně zavádí restaurace Terasa U Zlaté studně, která se pyšní nejen překrásným výhledem na Prahu, ale i skutečným mistrem v kuchyni Pavlem Sapíkem.

Nově zavedené luxusní snídaně probíhají formou neomezené konzumace à la carte a těšit se můžete na skutečně zajímavou škálu pokrmů. Pro vyznavače slaných snídaní jsou připravena vejce Benedikt s uzeným lososem a holandskou omáčkou nebo středomořská snídaně s kozím sýrem a houbami. Pokud holdujete sladkému, musíte ochutnat lahodný francouzský toust s čerstvou smetanou nebo domácí palačinky s omáčkou z lesního ovoce. Další možností, jak potěšit své chuťové pohárky, je bufetový stůl s lahůdkami z vlastní produkce restaurace. Zde jsou pro vás připraveny domácí koláče, pečivo, ale i skvělé domácí jogurty nebo pomazánky.

Restaurace Terasa U Zlaté studně získala v loňském roce ocenění Nejlepší restaurace České republiky v publikaci Grand Restaurant 2012. Svůj podíl na tom má i šéfkuchař Pavel Sapík. V jeho dlouhém seznamů hostů, pro které vařil, najdete třeba i papeže nebo celosvětově uznávanou módní návrhářku Vivien Westwood.

Náš tip: Uvařte si svíčkovou podle šéfkuchaře Pavla Sapíka. Prozradí vám, jak na ni.
 

Připravila Irena Vaňková
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mleté maso

První novou kuchařkou roku 2023 je kniha Mleté maso. Novinka z edice Apetit vychází už v únoru a jak název napovídá, je věnována všestrannému využití jedné z velmi oblíbených surovin – mletého masa. ...
AD
Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů
  • Soutěže

Soutěž Vaříme s Rio Mare: Inspirace od oblíbených food blogerů

Každý březnový den můžete vyhrát předplatné časopisu Apetit a balíček plný výrobků Rio Mare! Co pro výhru udělat? Vařit s tuňákem! Další soutěže pro vás chystají i čtyři oblíbení food blogeři. Ti si pro vás spolu s Rio Mare připravili i...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč