Každý z nás si alespoň jednou udělal radost luxusním obědem nebo večeří, ale kdo z vás už byl na přepychové snídani? A právě luxusní snídaně zavádí restaurace Terasa U Zlaté studně, která se pyšní nejen překrásným výhledem na Prahu, ale i skutečným mistrem v kuchyni Pavlem Sapíkem.
Nově zavedené luxusní snídaně probíhají formou neomezené konzumace à la carte a těšit se můžete na skutečně zajímavou škálu pokrmů. Pro vyznavače slaných snídaní jsou připravena vejce Benedikt s uzeným lososem a holandskou omáčkou nebo středomořská snídaně s kozím sýrem a houbami. Pokud holdujete sladkému, musíte ochutnat lahodný francouzský toust s čerstvou smetanou nebo domácí palačinky s omáčkou z lesního ovoce. Další možností, jak potěšit své chuťové pohárky, je bufetový stůl s lahůdkami z vlastní produkce restaurace. Zde jsou pro vás připraveny domácí koláče, pečivo, ale i skvělé domácí jogurty nebo pomazánky.
Restaurace Terasa U Zlaté studně získala v loňském roce ocenění Nejlepší restaurace České republiky v publikaci Grand Restaurant 2012. Svůj podíl na tom má i šéfkuchař Pavel Sapík. V jeho dlouhém seznamů hostů, pro které vařil, najdete třeba i papeže nebo celosvětově uznávanou módní návrhářku Vivien Westwood.
Náš tip: Uvařte si svíčkovou podle šéfkuchaře Pavla Sapíka. Prozradí vám, jak na ni.
Ranní slunce, lahodná snídaně a malebný výhled na Prahu
04.05.2012
Dejte si luxusní snídani nad střechami staré Prahy v restauraci Terasa U Zlaté studně.
Připravila Irena Vaňková