0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Říjnový Apetit dorazí na Slovensko s taškou

Říjnový Apetit dorazí na Slovensko s taškou
sdílet:
V pátek vychází říjnový Apetit. Slovenským čtenářům jsme k němu přibalili praktickou nákupní tašku. Naplňte ji vším, co máte rádi…

Už od 20. září koupíte na stáncích a v obchodech říjnový Apetit, ke kterému jsme čtenářům na Slovensko přibalili nákupní tašku. Praktickou, velkou a v hravém designu Apetit, kterému vévodí obrovská vidlička. Na výběr budete mít ze dvou barev. Dáte přednost elegantní tmavé, nebo svěží zelené?


S chutí tradice


Nákupní taška není jediným lákadlem nového vydání časopisu Apetit. V říjnu se s námi už tradičně pustíte do české klasiky. Redakce představí svá zamilovaná jídla a přesvědčí vás, že jednoduché a obyčejné pokrmy jsou prostě nejvíc. Máme pro vás také nápady na sekanou 4× jinak. Ve starých kuchařkách a sešitech po babičkách jsme pro vás vypátrali recepty s králičím masem, které chutnají i v 21. století. Sladká tečka? Jedině bábovka! Už její pečení provoní celý byt a vyčaruje spokojený úsměv na každé tváři. Nedělní pohoda zaručena.

Nový Apetit s nákupní taškou koupíte na Slovensku od 20. září. Nákupní tašku dostanou také slovenští předplatitelé. S takovým pomocníkem nebude problém ani velký nákup. Otestováno redakcí!
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit