Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Rybí souboj na jednom talíři

Rybí souboj na jednom talíři
sdílet:
26. 5. | Klání pro milovníky ryb připravila pražská restaurace Fluidum. Rozhodněte, jestli je lepší tuňák, nebo mečoun. 
 
Menu:

  • Carpaccio z tuňáka a mečouna
  • Tuňák a mečoun marinovaný v pomerančovém likéru
  • Těstoviny s tuňákem a mečounem
  • Dušená úprava tuňáka a mečouna
  • Tuňák a mečoun na grilu
  • Panna cotta s malinovou omáčkou

Co: Večeře
Kdy: 26. 5. 2010 od 19 hodin
Kde: Restaurace Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3

Za kolik: 1190 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč