0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vaří naši Asijci

Vaří naši Asijci
sdílet:
Ochutnejte jídla z Indonésie, Vietnamu a Thajska. Máme pro vás tři autentické recepty a k nim tipy, jak pár surovin proměnit v neuvěřitelnou lahůdku.

Indonéský šéfkuchař Ari Munandar, módní návrhářka Mimi původem z Hanoje a thajská šéfkuchařka Thanedsorn Keng Polpatana vás naučí používat asijské suroviny a připravit jídla, která by - podle jejich názoru - Češi měli umět.

Autentické asijské speciality najdete v květnovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit