Dnes vychází srpnové číslo časopisu Apetit. Přináší nápady na bleskové omáčky k těstovinám bez vaření. Poradí vám také, jak upravit sladkovodní ryby, vařit s levandulí a jak připravit originální salát Caesar. Vaše smysly potěší letní ovocný dort s želé a sladké moučníky ze zeleniny.
Na rybách
Ať už si ulovíte vlastní, nebo na ně půjdete do obchodu, dopřejte jim co nejjednodušší úpravu. Jen tak totiž vynikne delikátní chuť rybího masa.
Uvařeno bez vaření
Máme pro vás recepty na jednoduché omáčky na těstoviny. Suroviny stačí jen zamíchat a podávat. Tomu říkáme geniální letní vaření!
Učíme se od mistra: Ovocný želé dort
Dort se spoustou ovoce zalitého v průzračném želé je malé mistrovské dílo. Díky receptu krok za krokem a tipům profesionální cukrářky Pavlíny Berzsiové jej zvládnete i vy!
Seriál o mase: Hovězí pupek
Díky našemu seriálu objevíte v hovězím pupku další opomíjený kus masa. Výtečně se hodí k omáčkám, ale taky na steak.
Dále v čísle
Papriky 3× jinak, letní přílohy, levandule v kuchyni s blogerkou Věruškou, pravý salát Caesar a další