0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večeře s burgundskými víny

Večeře s burgundskými víny
sdílet:
19. 4. | Degustace vín z francouzského vinařství Louis Jadot, kde máte možnost ochutnat Meursault 2007, Beaune 1er Cru Couchereaux 2002 a  Clos Vougeot Grand Cru 2000. Po degustaci následuje čtyřchodová večeře, kterou připravil Ari Munandar.


Výběr z menu: královský krab se sýrovým soufflé, filet z mořského ďasa, hovězí bourguignon, čokoládový a kardamomový fondán…


Co: Degustace vín, večeře
Kdy: 19. dubna 2010 od 19 hodin
Kde: Hilton Prague Old Town, V Celnici 7, Prague 1
Za kolik: 1600 Kč
Info: www.hiltonpragueoldtown.com


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit