0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Veletrh Víno a destiláty

Veletrh Víno a destiláty
sdílet:
27.–29. 4. | Pokud patříte k fanouškům vín i tvrdších nápojů, nenechte si ujít třináctý ročník mezinárodního veletrhu. První den veletrhu je už tradičně zaměřen na domácí, a to především na moravská vína. Tento den také proběhne slavnostní vyhlášení vítězů soutěže vín o Zlatý pohár veletrhu ve 12 kategoriích.

Druhý den je věnován vínům z Friuli Venezia Giulia v Itálii. Součástí veletrhu jsou samozřejmě řízené degustace nebo například souznění vín a uzených lososů. Třetí den patří vínům z JAR.
Co: Veletrh Víno a destiláty
Kdy: 27.–29. dubna 2010, vždy od 14 do 20 hod.
Kde: Výstaviště v Holešovicích, Praha 7
Za kolik: Vstupné 400 Kč
Info: www.vinodestilaty.cz


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit