Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Vychází novoroční Apetit s asijskými specialitami

Vychází novoroční Apetit s asijskými specialitami
sdílet:
Dnes vychází lednové číslo časopisu Apetit. Novoroční vydání je plné žhavých asijských specialit, díky kterým zapomenete, že venku mrzne, až praští. Vychutnejte si začátek roku 2011 s dobrým jídlem a časopisem Apetit!

Tak chutná pravá Asie


Potřebujete se v zimě pořádně zahřát? Ochutnejte pikantní thajskou polévku tom yam kung nebo malajské kořeněné kari s rýží nasi gadang. Máme pro vás autentické recepty a spoustu osvědčených tipů a triků.

 

Silvestr pro přátele


Připravte pro své hosty gurmánské občerstvení! Jen dobře zvažte, koho pozvete – na tohle luxusní menu a vybrané chuťovky se totiž nechá nalákat úplně každý!

 

 

Bonbonky


Nepečené cukroví dostalo novou podobu. Hříšně dobrou a neodolatelně zábavnou. Ochutnejte lanýže z Karibiku, koule do koupele nebo turecký med s rudými třešněmi.

 

 

Mléko z plechovky


Taky jste jako děti rádi mlsali jesenku, sladkou a jako krém hustou smetanu v tubě? V lednovém Apetitu vám ukážeme, jak úžasné jsou dezerty, v nichž kondenzované slazené mléko hraje hlavní roli.

 

 

Dále v čísle


Saláty, které zahřejí, 3× čočka s vůní Orientu, test sójových omáček, slavnostní krůta podle šéfkuchaře

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...