Vychází novoroční Apetit s asijskými specialitami

sdílet:
Dnes vychází lednové číslo časopisu Apetit. Novoroční vydání je plné žhavých asijských specialit, díky kterým zapomenete, že venku mrzne, až praští. Vychutnejte si začátek roku 2011 s dobrým jídlem a časopisem Apetit!

Tak chutná pravá Asie


Potřebujete se v zimě pořádně zahřát? Ochutnejte pikantní thajskou polévku tom yam kung nebo malajské kořeněné kari s rýží nasi gadang. Máme pro vás autentické recepty a spoustu osvědčených tipů a triků.

Silvestr pro přátele


Připravte pro své hosty gurmánské občerstvení! Jen dobře zvažte, koho pozvete – na tohle luxusní menu a vybrané chuťovky se totiž nechá nalákat úplně každý!

Bonbonky


Nepečené cukroví dostalo novou podobu. Hříšně dobrou a neodolatelně zábavnou. Ochutnejte lanýže z Karibiku, koule do koupele nebo turecký med s rudými třešněmi.

Mléko z plechovky


Taky jste jako děti rádi mlsali jesenku, sladkou a jako krém hustou smetanu v tubě? V lednovém Apetitu vám ukážeme, jak úžasné jsou dezerty, v nichž kondenzované slazené mléko hraje hlavní roli.

Dále v čísle


Saláty, které zahřejí, 3× čočka s vůní Orientu, test sójových omáček, slavnostní krůta podle šéfkuchaře

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit