0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zářijový Apetit v prodeji!

Zářijový Apetit v prodeji!
sdílet:
Ode dneška je v prodeji nové číslo časopisu Apetit. Titulní stranu tento měsíc zdobí zapečené hrušky a ostružiny ve smetanovém krému. Co najdete v zářijovém vydání?


Hitparáda nejoblíbenějších dětských jídel

Zjistěte, co dětem opravdu chutná…

Učíme se od mistra

Jak na štiku? Poradí šéfkuchař Marek Raditsch z Hergetovy Cihelny.

Co uvařit z tržiště

Nakupte na farmářském trhu a pak si s námi uvařte pštrosí polévku nebo povidlové taštičky.

Sladké babí léto

Zavřete podzimní ovocnou úrodu do sklenic i do trouby!

Dále v čísle:

Výlet do Litoměřic, houby čtyřikrát jinak, pánská jízda bez masa, test kuchařek pro děti a mnoho dalšího


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit