0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zítra si dejte orosený půllitr Svatojánského piva

Zítra si dejte orosený půllitr Svatojánského piva
sdílet:
Zapijte víkend 13° bylinným speciálem s jemně hořkou chutí.

V neděli 24. června můžete ve třech tisícovkách hospod po celé České republice ochutnat Svatojánské pivo. Speciál s rubínovou barvou má podle výrobce plnou sametovou chuť se středně silným řízem. Překvapí také vyšší hořkostí a chutí bylinek, které byly použity při výrobě. Na kvalitu Svatojánského piva letos již potřetí dohlížel Petr Hauskrecht, vrchní sládek pivovaru ve Velkém Březně. K výrobě rubínového nápoje byl použit aromatický chmel z žatecké oblasti. Seznam podniků, kde budou výjimečné pivo čepovat, najdete na www.svatojanskepivo.cz. Poznáte je podle samolepek na dveřích.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit