Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: krkovice

Seriál o mase: krkovice
sdílet:
Seriál o mase pokračuje. Tentokrát vám časopis Apetit představí vepřovou krkovici.

Krkovice má své fanoušky i odpůrce. Někdo ji označuje za šťavnatou a plnou chuti, jiný za prorostlou a tučnou ‚flákotu‘. Červencový Apetit vás přesvědčí, že se jedná o zajímavý kus masa, a k tomu nabídne dva chutné recepty – krkovici podle Magdaleny Dobromily Rettigové a živáňskou pečeni.

Jak nakoupit a připravit krkovici vás naučí kuchař Václav Frič v červencovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Jak doma vyrobit těstoviny krok za krokem

Milujete italskou kuchyni a její přípravu? Naučíme vás vyrobit čerstvé domácí těstoviny jako od italské babičky. A přijdeme na kloub správné délce vaření u jednotlivých druhů těstovin pro nebeské italské „al dente“! ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč