0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: krkovice

Seriál o mase: krkovice
sdílet:
Seriál o mase pokračuje. Tentokrát vám časopis Apetit představí vepřovou krkovici.

Krkovice má své fanoušky i odpůrce. Někdo ji označuje za šťavnatou a plnou chuti, jiný za prorostlou a tučnou ‚flákotu‘. Červencový Apetit vás přesvědčí, že se jedná o zajímavý kus masa, a k tomu nabídne dva chutné recepty – krkovici podle Magdaleny Dobromily Rettigové a živáňskou pečeni.

Jak nakoupit a připravit krkovici vás naučí kuchař Václav Frič v červencovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit