Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Seriál o mase: krkovice

Seriál o mase: krkovice
sdílet:
Seriál o mase pokračuje. Tentokrát vám časopis Apetit představí vepřovou krkovici.

Krkovice má své fanoušky i odpůrce. Někdo ji označuje za šťavnatou a plnou chuti, jiný za prorostlou a tučnou ‚flákotu‘. Červencový Apetit vás přesvědčí, že se jedná o zajímavý kus masa, a k tomu nabídne dva chutné recepty – krkovici podle Magdaleny Dobromily Rettigové a živáňskou pečeni.

Jak nakoupit a připravit krkovici vás naučí kuchař Václav Frič v červencovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...