Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Pomalé vaření

Pomalé vaření

Dát do hrnce, jít od toho a za pár hodin vytáhnout lahůdku. Nechte jídlo, ať se vaří samo.
27. 3. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Pomalé vaření paradoxně šetří čas. O obsah hrnce se totiž v drtivé většině případů nemusíte vůbec starat. (Navíc neexistuje snad jiný způsob, jak docílit, aby české hovězí změklo.) Doba vaření/pečení se může trochu lišit, záleží na kvalitě masa. Rybí maso se na pomalé vaření nehodí, je hotové za pár minut.

Pomalé vaření je návykové, a vyplatí se proto pořídit si pořádné nádobí. Ideální je litinový pekáč s poklicí, který můžete dát jak na sporák, tak strčit do trouby.

Pokud chcete šetřit nejen čas, ale i elektrickou energii, pořiďte si takzvaný pomalý hrnec. Můžete v něm připravovat nejen maso, ale i brambory nebo zeleninu.

Chcete vyhrát elektrickou pečicí pánev Tefal Uniflex? Zúčastněte se soutěže zde.


REKLAMA

Přidat komentář