Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Sheraton zve do měkké postele a na  francouzské dobroty

Sheraton zve do měkké postele a na francouzské dobroty

Starwood hotels & resorts pokračují v tažení na střední a východní Evropu. V centru Prahy byl v neděli 1. března otevřen Sheraton Prague Charles Square Hotel. Značka Sheraton tak vstoupila na rozvíjející se český trh. Nový hotel najdete na spojnici mezi Starým Městem a novými pražskými čtvrtěmi.
5. 3. 2009 | Autor: redakce Apetitu

Stávající nádvoří hotelu atriového typu bylo během jedenadvaceti měsíců přestavěno na dvojité lobby, kam proniká denní světlo. Ve vstupní hale hotelu, který nabízí 160 pokojů a apartmá vybavených speciálními komfortními postelemi Sheraton Sweet Sleeper BedSM, najdete útulný Diamonds Bar. O něco dále je pak restaurace, nabízející špičkový servis, čerstvé místní produkty a rozmanitost skvostných francouzských pokrmů. Restaurace Brasserie Délice, kterou vede český šéfkuchař Jan Pípal, ústí do Žitné ulice. Pro milovníky kávy a sladkostí je k dispozici i kavárna, kde je možné posedět nebo si odnést lahůdky s sebou.

„Praha je nejúchvatnějším městem v regionu pro kteroukoli z předních značek Starwood a jsme rádi, že máme příležitost vstoupit na trh právě se značkou Sheraton. Skvěle ladí se stylem tohoto energického města,“ prohlásil Roeland Vos, prezident Starwood Hotels and Resorts pro Evropu, Afriku a Střední východ.

„Česká ekonomika je jednou z nejzářnějších v Evropě a je nám ctí, že přivádíme Sheraton do Prahy a Starwood tak zanechává další otisky ve východní Evropě,“ doplnil Erhard Noreisch, Senior Vice president a ředitel Starwood Hotels & Resorts ve střední a východní Evropě.

REKLAMA

Přidat komentář