Clafoutis

Ilustrační obrázek
Ilustrační obrázek
Ejhle, tenhle recept byl tak chutný, že obrázek k němu někdo zbaštil.
Zkuste ho uvařit a budeme moc rádi, když se s námi o novou fotku podělíte.
sdílet:

Clafoutis

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Do hodiny

Suroviny

vejce 3 ks
mléko 300 ml
cukr 75 g
mouka 75 g
vanilkový extrakt 40 g
máslový, rozpuštěný nebo balíček vanilkového cukru
ovoce 600 g
jakékoli, tradičně třešně
I usually whisk together the eggs and the milk with the butter and then add in the sugar and the flour. I then, if I possibly can, let the batter rest for 30 minutes or so, as I read somewhere this lets the flour absorb the fluid. Meanwhile I heat up the oven to about 180 degrees and butter a dish. I then place the fruit in the dish pour the batter over and bake for about 30 minutes or until it is nice and golden. Enjoy!

Obchod Apetit